Saturday, 17 September 2016

Tubuh Kita Perlukan Imuniti Yang Tinggi

Dalam keadaan cuaca sekarang ditambah pula dengan cara pemakanan serta bahan mentah (makanan) yang kita ambil sehari-hari amat memungkinkan kita terdedah kepada pelbagai jenis penyakit.

Vitamin Shaklee untuk kuatkan sistem imun tubuh


Golongan kanak-kanak dan warga tua, tak terkecuali kita juga sangat perlukan perisai bagi mencegah penyakit2 terutamanya yang mudah berjangkit dr mendekati tubuh badan kita. Sebab tu lah kita perlu mencari perisai awal utk mencegah semua ini berlaku.

Akak memang risau kalau salah sorang anak jatuh sakit..maklumlah dalam keadaan anak 6 ni dan sorang diri pula menjaga mereka, kalau berjangkit memang parah jadinya..

Jadi, sebagai langkah pencegahan awal..inilah beberapa jenis vitamin yang akak dan anak-anak makan ikut situasi dan keadaan.

° Nutriferon - ummi & anak (makan bila perlu shj).
° Chewable Vita C - anak2 ambil setiap hari.
° SR Vita C Plus - ummi ambil setiap hari.
° Omega Guard - anak2 ambil setiap hari, ummi - bila perlu.
° Garlic Complex - ummi ambil bila perlu.


Kalau korang nak tahu, inilah antara vitamin pilihan keluaran Shaklee yang mempunyai fungsi yang terbaik untuk meningkatkan sistem imun tubuh badan kita.

Kalau korang masih tercari2 suplimen atau antibiotik semulajadi yang selamat dan bebas bahan kimia, Shaklee lah jawapannya. Hubungi akak untuk info lanjut ya.

SHAKLEE - Halal . Selamat . Berkesan . Semulajadi.Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:
 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.