Saturday, 17 September 2016

Kisah Customer Yang Paling Tak Dapat Dilupakan

Sepanjang 3 tahun lebih akak menjadi Pengedar Sah Shaklee ni, banyak sebenarnya kisah-kisah atau pengalaman 'deal' dgn customer yang tak dapat dilupakan..antaranya kisah seorang pengidap kencing manis yang gembira dengan perubahan positif beliau selepas minum Vivix Shaklee.

Customer ni orang Sarawak, tapi asalnya dia contact upline akak kat Johor buk Siti Noriza Binti Saleh melalui blog beliau. Disebabkan jarak jauh, buk Siti pass lah cust tu dgn akak sbb aka tinggal kat Bintulu masa tu.

Setelah bbrp lama berhubung melalui wassap, customer ni hanya bersetuju ambil ostematrix dan zinc sahaja..katanya belum cukup bajet.

Selepas sebulan, akak follow up beliau dan pada masa tu beliau order sebotol Vivix. Alhamdulillah, selepas minum sebotol Vivix, bacaan kencing manis beliau yang sangat tinggi sebelumnya (sampai xdpt baca katanya) telah turun sedikit demi sedikit 12, 11, 9, 7, 6..

Dengan gembira sekali beliau tlh maklumkan pada akak dan amat berpuashati dgn kesan yang dialami. Kebetulan pada waktu tu, Shaklee buat promo beli twin pack less 5% + dapat keahlian free, cust tadi terus nak beli 4 botol Vivix!

Beliau daftarkan diri sendiri dan adiknya jg sebagai ahli. Dan yang untungnya pada masa tu, Shaklee juga offer free Vitalea untuk pendaftaran ahli baru. Wah..seronok sangat beliau sebab mcm2 dpt..dah tu cash bonus pun dapat pd bulan berikutnya..

Lepas daripada tu, cust akak ni siapkan cadangkan pada org kg dia yg ada kencing manis utk ambik Vivix ni..memang puas hati sangat beliau..

Gembira sangat bila dapat bantu ramai org utk hidup lebih sihat. Feedback dr customer mcmni mmg amat membahagiakan akak..mudah2an akak dapat bantu ramai org lagi di luar sana untuk memperbaiki taraf kesihatan mereka.

Bak kata DJ radio petang kelmarin, "kenapa kita boleh beli baju, kasut, handbag yg mahal2 tapi sangat sukar nak berbelanja utk kesihatan diri dan keluarga?"

Jika anda ingin mendapatkan sebarang info mengenai vitamin utk diri sendiri dan keluarga anda, jangan segan silu utk hubungi akak ya..


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:




 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.