Saturday, 17 September 2016

Antara Kenangan Manis Sejak Sertai Shaklee

Percutian Mewah Ke Long Beach, California, USA Tajaan Shaklee..
Antara kenangan yang tak dapat dilupakan setelah sertai Shaklee bilamana akak layak menyertai trip percuma ke USA 100% tajaan Shaklee. Masih terbayang2 layanan 6 stars yang Shaklee berikan kepada kami semua delegasi SID dari Malaysia.



Awal join Shaklee akak tak tahu pun ada semua insentif ni..best sangat bila pergi percuma ni kan, macam2 tempat Shaklee bw kami pergi melawat. Tak perlu keluarkan duit poket pun, siap dapat duit belanja lagi.

Dah tu, makanan pun sedap2. Ofkos la Shaklee tempah khas makanan halal utk kami para SID Muslim. Tak cukup dengan tu, banyak lak Shaklee bg suprise gift. Dah la luggage bag semua percuma tau! Fuhh..memang terbaik la kalau sesape dapat g trip Shaklee..sepanjang join Shaklee ni, akak layak join 1 kali international trip dan 2 kali local trip.

InsyaAllah lepas ni kena usaha gigih lagi utk layak international trip ni..maklumlah kalau sendiri2 nak g memang lambat lagi kot. Masa Shaklee bw ke USA tu hampir 11 hari trip kami tau termasuk hari pergi dan balik..bayangkan kalau pergi sendiri, berapa agakanya kos yang nak kena kumpul kan..

Jadi kepada anak2 Shaklee akak dan semua Sid yang nak merasa trip mewah secara percuma jom kita buat bisnes Shaklee ini sehabis baik..! Kawan2 yang nak sertai kami, jangan malu2 ytk contact akak ya..

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:



 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.