Saturday, 17 September 2016

Sesi Coaching Bersama Upline

Banyak sebenarnya sesi coaching yg tlh dijalankan oleh para uplines akak sama ada secara offline dan yg paling kerap secara online lah..maklumlah sblm ni tinggal jauh susah nak hadir kelas secara offline.



Ini adalah salah satu sesi coaching santai bersama Master Lyna Noh dan Master Azrin Mohd..ketika ni akak masih berada di Bintulu. Coaching ni buat kat rumah Mama Rin di Miri, akak ms ni tgh pregnantkan Huda, drive bersama anak2 & anak Shaklee Zainah Mukhtar selama 3 jam lbh. Gigih betul sbb nak jumpa dgn neni & atok..


Walaupun agak jauh, tapi bila dapat bersua muka dan bercoaching secara online ni lain auranya. selain dpt mcm2 ilmu dan tips, masa coaching juga kami dpt berkenalan dgn para sidelines Shaklee yang lain..mmg ohsemlah dpt mengeratkan ukhuwah gitu..!Tak sabar nak attend coaching class di Kuala Terengganu pula..


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:




 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.