Saturday, 17 September 2016

Set Shaklee Kegemaran Saya

Kalau nak hitung, kebanyakan vitamin Shaklee memang akak suka..dan majoritinya juga akak dah pernah cuba dan amalkan. Tapi buat masa sekarang, inilah set vitamin kegemaran akak.

Ha..kalau korang pandai, agak2 apa fungsi vitamin-vitamin ni ya? Tau tak apa vitamin ni? Sorry lah sbb ambik gambar selfie jd nampak terbalik semua botol vitamin ni..haha



Inilah set kegemaran ramai wanita.. Vitamin C, Vitamin E, GLA Complex dan Collagen Powder. Byk fungsi vitamin2 ni antaranya yang paling sinonim dengan kaum wanita adalah utk kesihatan dan kecantikan kulit. Vitamin ni semua mencantikkan dari dalam..jadi kalau makan vitamin2 ni tak perlu lagi nak make up tebal..

Lagi pula akak mmg dari dulu tak suka make up ni..haa..korang yg suka sangat nak suntik2 vit c, kolagen, botox bagai tu..xperlu lah nak menghabiskan duit dan memudaratkan diri sendiri ya semata2 utk cantik..akak nasihatkan makan je vitamin2 Shaklee ni..tapi jgn korang ingat makan hari ni esok blh cantik...haha..kena konsisten lah ya..:)

Selain utk cantik, vitamin2 ni juga amat baik utk meningkatkan kesihatan kita terutama kaum wanita ni..vit c dptkan kuatkan sistem imun tubuh badan kita..kolagen juga amat baik utk kesihatan sendi..GLA utk kesihatan dlmn wanita..

Best kan? Pelbagai fungsi gitu..ntah berapa fungsi dalam 1 botol ni. Kita dah makin berumur ni kena rajin jaga kesihatan diri dalaman dan luaran tau...:D


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:




 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.