Saturday, 17 September 2016

Kisah Shaklee Effect Saya

Kalau diikutkan banyak sebenarnya perubahan yang akak dapat selepas mengamalkan vitamin Shaklee. Antaranya yang awal2 skali akak ambik set asas iaitu Vitalea, B Complex dan Vita C sbb selalu letih2 terutama waktu drive..kadangkadang sampai terlelap.

Alhamdulillah lepas hampir sebulan amalkan set asas Shaklee, dah nampak perubahannya. Akak takde lagi terasa letih yang melampau dan terlelap waktu memandu..memang bahaya oo klu mengantuk time memandu..akak dulu pernah berhenti kejab tepi jalan sbb tak tahan sangat mengantuk.

Perubahan ataupun shaklee effect yang seterusnya, antara effect yang paling ketara ialah sewaktu hamil. Masa hamil anak ke5 dan ke6 akak memang ambik Shaklee sepenuhnya. Memang ketara sangat perbezaannya ketika hamil anak terdahulu dgn dua anak terakhir.

Akak sentiasa cergas, sembelit kronik tiada lagi, kejang kaki pun tak kena tau. Memang syukur sangat kenal shaklee ni. Korang boleh tgk video ni untuk tahu cerita lanjut berkenaan situasi akak ketika hamil dulu.



Shaklee Effect ni bkn hanya akak je rasa, anak2 pun sama. Apa kesan yang anak2 dapat? Nak tahu tak? Ha..nanti akak citer dalam post lain lak ya..:D


Untuk wanita hamil, akak sarankan sangat amalkan set kehamilan dan berpantang Shaklee sbb akak sendiri dah rasai kebaikannya..kalau korang nak citer lanjut, contact je akak ya. Untuk membeli secara online, korang boleh klik butang order di bawah. Lepas order jangan lupa contact akak tau untuk konsultasi seterusnya.



Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:



 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.