Tuesday, 25 October 2016

Testimoni Pengguna Ostematrix Shaklee


Testimoni dr ex-student akak kat UPMKB..


Baru2 beliau ada beli Ostematrix, sebab badan selalu lenguh2 dan sakit2 serta mudah letih..dia ada baca post akak ttg kelebihan Ostematrix Shaklee lalu beliau contact akak utk order..



Kebetulan baru2 ni akak ke Bintulu dgn anak sulong, terus antarkan order kat student ni..2 hari lepas ada tnya feedback beliau lepas makan Ostematrix..inilah jawapannya..siap ada bersumpah lg nak mengukuhkan kata2 beliau..




Tapi nak habaq mai, mmg ostematrix ni.terbaik.sgt utk hilangkan lenguh2 atau sakit2 badan. Lelaki perempuan tua muda semua boleh ambik..student akak ni lelaki tau..

Kalau korang nak tau, Husna anak akak yg darjah 4 tu pun akak bg sbb dia selalu mengadu lenguh bahu dan belakang sbb bawa beg sekolah berat sgt. Dewasa ambik 4 bj sebelum.tido, kanak2 blh la ambik 2 bj je..

Ada yg nak cuba? Jgn malu jgn segan utk contact akak ya. Sebotol ada 120bj, harga jualan RM62.


Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:



 ✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/ 
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098 
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu 

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.