Thursday, 3 August 2017

Cara Dapatkan Vitamin C Shaklee Dengan Harga Murah Sepanjang Ogos Ini
Vitamin C Shaklee adalah antara vitamin yang menjadi pilihan ramai tak kira lelaki mahupun wanita. Khasiatnya yang pelbagai ditambah pula dengan keberkesanan serta kepercayaan ramai terhadap brand Shaklee yang telah wujud lebih 60 tahun di Malaysia menjadi faktor penguat kepada kehebatan vitamin ini.
Hatta satu ketika, ramai yang membeli vitamin C Shaklee dan dibuat pembungkusan semula atas nama vitamin C organik dan dijual dengan harga yang berganda-ganda. Itu pun ramai yang tertipu dengan taktor kotor para peniaga yang tak beretika ini.

Antara kelebihan vitamin C Shaklee ialah:
1) Ia diperbuat daripada ekstrak jagung menjadikan ia selamat dimakan walau oleh pesakit gastrik. Ini adalah kerana ia tidak memberi rasa pedih pada ulu hati @ perut.

2) Ia menggunakan teknologi sustained release yang memboleh ia dilepaskan ke dalam tubuh kita secara berperingkat-peringkat iaitu sebanyak 100mg setiap jam. Ia berbeza dengan vitamin C yang tidak  menggunakan teknologi ini yang mana ianya dilepaskan sekaligus. Ini akan menyebabkan pembaziran berlaku dan kurang keberkesanan kepada tubuh kita.

3) Vitamin C Shaklee amat bagus untuk kesihatan dan kecantikan kulit kerana ia membantu tubuh menghasilkan kolagen. Kolagen amat penting untuk menganjalkan kulit serta menjadikan kulit lebih anjal dan berseri.


4) Vitamin C Shaklee diformulasikan dengan bioflavonoid yang amat membantu Vitamin C berfungsi dengan lebih baik.

6) Vitamin C Shaklee baik untuk menguatkan sistem imun tubuh bagi melawan pelbagai jenis penyakit.

7) Pengambilan vitamin C Shaklee secara konsisten dapat menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam dan putih. Secara tak langsung akan menjadikan kulit lebih cerah dan sekata.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE DENGAN HARGA MURAH?
Ha.. Berita baik untuk anda semua..sepanjang bulan kemerdekaan tahun ini iaitu mulai 1 hingga 31 Ogos, sesiapa yang mendaftar sebagai ahli Shaklee beserta pembelian minimun 100uv, anda layak membeli Vitamin C Shaklee dengan harga RM60 (belum termasuk GST) @ harga Septas GST ialah RM63.60.

Tak cukup dengan itu, anda juga layak membeli Tumbler Shaklee yang berwarna pink cantik ini dengan harga RM18 @ harga selepas GST iaitu RM19.08. Anda boleh mebuat pilihan untuk membeli salag satu daripadanya atau beli kedua-duanya sekali dengan harga RM82.68 termasuk GST.

Untuk lebih ganjaran, anda boleh terus membuat belian minimum 150uv untuk menikmati cash bonus pada 15 September 2017 nanti. Pembelian tambahan juga boleh dibuat sepanjang bulan Ogos ini untuk meningkat cash bonus anda nanti.

Macamana, best tak tawaran ni? Mesti best kan? Jadi, apa tunggu lagi..war-warkan berita pada kawan-kawan atau saudara mara anda penggemar Vitamin C. Mendaftarlah sebagai ahli Shaklee hari ini.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, pembelian, keahlian, tips dan harga istimewa, boleh berhubung dengan saya melalui medium berikut:

✎ PM di FB: Najihah Abdul Mutalib 
 ✒ Blog: http://najihahabdulmutalib.blogspot.my/ 
 ✉ Emel: najihah.abdul.mutalib@gmail.com 
 📠 Sms/whatsApp: 016-8867098 | 013-4517098 
 COD: Kawasan Sekitar Gong Badak, Kuala Terengganu

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.