Sunday, 25 October 2015

Peraduan Testimoni Supermom Shaklee Story

Teks: Najihah Abdul Mutalib
Foto: Page Supermom Shaklee Story

Assalamualaikum.

Group Supermom Shaklee dibawah kelolaan Master Hadhatina telah menganjurkan satu peraduan testimoni yang dinamakan Supermom Shaklee Story. Peraduan ini terbuka kepada semua pengguna produk Shaklee dan SID yang berada di bawah group Supermom. Dan yang istimewanya, sepanjang Oktober ini peraduan ini terbuka juga kepada para 'leaders' dalam group Supermom Club House.Pertandingan ini berlangsung selama 3 bulan mulai Oktober hingga Disember 2015. Peserta hanya perlu menghantar kisah benar pengalaman mereka menggunakan produk Shaklee beserta gambar sebelum dan selepas. Contoh testimoni yang telah dihantar boleh anda lihat di page Supermom Shaklee Story.

Carta Alir Peraduan

Pemenang akan dipilih berdasarkan 'like' yang paling banyak yang diperolehi daripada pengguna FB. Setiap bulan 3 pemenang akan dipilih dan akan berpeluang masuk ke peringkat akhir yang akan bermula pada Januari dan Februari 2016. Hadiah-hadiah yang menarik menanti setiap pemenang termasuklah percutian untuk 2 orang ke Bali. 

Antara Hadiah Peringkat Akhir

Jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertai peraduan ini. Untuk maklumat lanjut anda boleh jenguk page Supermom Shaklee Story..dan jangan lupa klik 'like' untuk testimoni saya ini.

Sekian coretan saya untuk kali ini. Sehingga bertemu lagi.