Monday, 18 July 2016

Kenapa Tubuh Kita Perlukan Imuniti Yang Tinggi?

Dalam keadaan cuaca sekarang ditambah pula dengan cara pemakanan serta bahan mentah (makanan) yang kita ambil sehari-hari amat memungkinkan kita terdedah kepada pelbagai jenis penyakit.
Golongan kanak-kanak dan warga tua, tak terkecuali kita juga sangat perlukan perisai bagi mencegah penyakit-penyakit terutamanya yang mudah berjangkit dr mendekati tubuh badan kita. Sebab tu lah kita perlu mencari perisai awal utk mencegah semua ini berlaku.
Akak memang risau kalau salah sorang anak jatuh sakit..maklumlah dalam keadaan anak 6 ni dan sorang diri pula menjaga mereka, kalau berjangkit memang parah jadinya..
Jadi, sebagai langkah pencegahan awal..inilah beberapa jenis vitamin yang akak dan anak-anak makan ikut situasi dan keadaan.

° Nutriferon - ummi & anak (makan bila perlu shj).
° Chewable Vita C - anak-anak ambil setiap hari.
° SR Vita C Plus - ummi ambil setiap hari.
° Omega Guard - anak-anak ambil setiap hari, ummi - bila perlu.
° Garlic Complex - ummi ambil bila perlu.
Kalau korang nak tahu, inilah antara vitamin pilihan keluaran Shaklee yang mempunyai fungsi yang terbaik untuk meningkatkan sistem imun tubuh badan kita.
Kalau korang masih tercari-cari suplimen atau antibiotik semulajadi yang selamat dan bebas bahan kimia, Shaklee lah jawapannya. Hubungi akak untuk info lanjut ya.
SHAKLEE - Halal . Selamat . Berkesan . Semulajadi.
Pengedar Shaklee Kuala Terengganu,
Dr. Najihah Abdul Mutalib
013.4517098 | 016.8867098
#tsunamishaklee
#team6
#shakleekualaterengganu
#oms #annajah